Beoordelingen Hongarije

Er is voor dit land nog geen camping beoordeling geplaatst.

Op dit moment hebben wij :

3

mooie campings naar Hongarije in onze database.

Camping in Hongarije

Campings in Hongarije

Hongarije is de laatste jaren behoorlijk populair geworden bij de toerist , en dat geldt zeker ook voor kampeerders .Vele Nederlanders trekken zomers met tent en caravan naar een van de mooie, maar ook zeer goedkope campings die in Hongarije te vinden zijn .

Een land dat veel te bieden heeft op gebied van natuur en cultuur, en als je er dan ook nog een zeer vriendelijk en gastvrij volk vindt, dan is de formule voor een fijne vakantie gevonden. Het Balatonmeer is waarschijnlijk wel het bekendst het is dan ook de populairste vakantiestek in Hongarije bij de Nederlander. Rond het meer liggen vele zeer complete voordelige campings die van alle gemakken voorzien zijn, en waar ook veel gedaan wordt aan animatie dus zeer geschikt voor gezinnen.

Ook vind u rond het meer enkele kleinere en betaalbare campings waar het heerlijk rustig is, en soms ook direct aan het water. Met mindervalide wordt op veel campings ook rekening gehouden, en zijn er vaak alle faciliteiten die nodig zijn voor mensen met een handicap .Tevens vindt men op veel campings ook zwembaden en Restaurants, waar u goedkoop en erg lekker kunt eten , goedkoop is het in Hongarije overigens in het algemeen overal wel, dat geldt dus zeker ook voor de mooiste campings die u op onze site kunt vinden.

Voor een rustigere omgeving ,dus tot op heden nog niet zo toeristisch, maar toch van alle gemakken voorzien, en waar u zeker zeer goedkope campings vindt, gaat u het beste naar het Velencemeer , het meer ligt niet ver van de hoofdstad Boedapest, dat zeker een bezoek meer dan waard is .Het is een prachtige oude stad waar de cultuur liefhebbers hun hart kunnen ophalen met een prachtig paleis en diverse andere geweldige gebouwen.

De stad wordt in tweeën gedeeld door de over bekende rivier de Donau, waar officieel het hoge gedeelte Boeda heet en het lage gedeelte Pest. In het midden van de Donau ligt tussen de twee stadsdelen in een eiland dat Margareta of Margit eiland heet, er is hier veel groen met parken en bloemen tuinen u kunt er heerlijk bijkomen want er is behalve openbaar vervoer geen gemotoriseerd verkeer toegestaan.

CampingWijnreis Hongarije

CampingWijnreis Hongarije
Deze camping wordt u aangeboden door ACSIreizen.nl. Sfeervolle wijnreis door Hongarije   Laat u onderdompelen in de Hongaarse wijncultuur tijdens e...

LAAGSTE PRIJS: €849.00

Affiliate Script