Beoordelingen Zwitserland

Er is voor dit land nog geen camping beoordeling geplaatst.

Op dit moment hebben wij :

2

mooie campings naar Zwitserland in onze database.

Camping in Zwitserland

Campings in Zwitserland

Aanbiedingen voor campings in het prachtige Zwitserland kunt u bij ons vinden, vergelijken, en boeken. Zwitserland dat bekend staat om zijn prachtige berglandschap, zijn klokken en horloges ,zijn kaas en chocolade,en zijn messen,is bij vele ook bekend als een ideaal vakantieland. Hier vind men rust een prachtige natuur in de Zwitserse Alpenweides met mooie campings langs meren dalen en in en bij de prachtige schilderachtige dorpjes .

Het land is prima geschikt voor jong en oud, voor gezinnen en stellen, voor vrienden en alleen gaande. Hier kan men heerlijke wandel of fietsvakanties houden, maar ook kan men hier paragliden zeilen waterskiën kanoën vissen klimmen en in de winter kan men hier zoals bekend elke tak van wintersport beoefenen. De Zwitsers zelf zijn actieve wandelaars ,u vindt dan ook een zeer uitgebreid netwerk van wandelgebieden die ook op moeilijkheidsgraad worden weergegeven,en natuurlijk zijn er altijd wel voordelige campings in de buurt.

Voor cultuur kunt u in één van de steden terecht, zo kent Zurich vele musea en theaters maar is gelijk ook de stad van de banken en wordt hier de handel in het wereld goud gedaan. Elk jaar in Augustus wordt in Zurich het bekende Street parade gehouden het grootste openlucht technofeest van Europa ,een zeer kleurrijk muziekfestijn waar vele honderdduizenden liefhebbers jaarlijks op af komen. Houd u er rekening mee dat tijdens dit festijn er in en rond Zurich en vaak nog ver erbuiten weinig of geen plek meer is te boeken op de veelal betaalbare campings.

De universiteitsstad Geneve dat aan het meer van Geneve is gelegen en waar ook de steden Montreux dat weer bekend is om zijn jaarlijkse Jazzfestival en Lausanne met een schilderachtige en autovrije binnenstad met vele steegjes waar zich de leukste winkeltjes en restaurantjes bevinden. De stad is gebouwd op drie heuvels en is zodra u de stad ziet prachtig gelegen aan de noordkant van het meer .

CampingManor Farm

CampingManor Farm
Deze camping wordt u aangeboden door Allcamps.nl. Aan het Thunermeer met eigen zandstrand Veel watersportmogelijkheden Gratis toegang tot buitenzwemba...

LAAGSTE PRIJS: KLIK


CampingBella Tola

CampingBella Tola
Deze camping wordt u aangeboden door Keycamp.nl. Een kleine camping in het Rhône-dal, met prachtig uitzicht op de omliggende bergen....

LAAGSTE PRIJS: €59.00

Affiliate Script