Beoordelingen Portugal

Er is voor dit land nog geen camping beoordeling geplaatst.

Op dit moment hebben wij :

2

mooie campings naar Portugal in onze database.

Camping in Portugal

Campings in Portugal

Portugal is bij vele landgenoten nog vrij onbekend als vakantieland , wat eigenlijk heel vreemd is maar waarschijnlijk te maken heeft met de afstand , het overgrote deel van de Nederlanders en Belgen die naar Portugal trekken, gaan vaak al met het vliegtuig richting de zuidkust ofwel de Algarve .Ook bij de Engelse is dit een populaire streek en velen hebben hier dan ook een tweede huis of wonen hier het hele jaar door. Ook zijn hier vele en in het hoogseizoen drukbezochte gezellige en voordelige campings te vinden.

Portugal heeft door het hele land schitterende streken, steden, en dorpjes en wie van de kust houd is niet alleen op het zuiden aangewezen, maar kan zeker ook prachtige en veelal goedkope vakanties aan de westkust vinden. Hier vind u bij ons dan ook vele zeer mooi gelegen campings. Zo is er de Costa Verde , wanneer u van noord Spanje Portugal binnenkomt is dit de eerste kuststreek van Portugal . Dit gebied loopt tot aan de prachtige stad Porto .Brengt u eens wanneer u in het noorden bent een bezoek aan de stad Braga een stad die overloopt met cultuur .

Porto is een oude stad, welke zeker op de lijst van wat gaan we zien moet voorkomen. De stad die gescheiden wordt door de rivier de Douro herbergt de meest bekende Porthuizen van Portugal , de streek waar deze bochtige rivier door heen slingert is een zeer mooie en eigenlijk door mensenhanden gecreëerd gebied waar het fantastisch vertoeven is op één van de vele goedkope campings die vaak midden in het wijngebied gelegen zijn .

Het binnen land kent vele prachtige bossen, meren, en grote natuurgebieden zoals een van de grootste de Siërra Estrela in de Beiras, waar u prachtige wandelingen kunt maken, en waar ook in de winter geskied wordt. Hier vind u ook enkele zeer oude dorpjes, en een water bron waar u zo uit de bergen u flessen met puur en zelfs voor ons drinkbaar water kunt vullen. Ook in dit prachtige gebied kunt u een zeer goed betaalbare camping vinden.

Aan de kust bij de hoofdstad Lissabon vind men ook enkele prachtige stranden en mooie campings die niet ver van de stad liggen in vaak heerlijk rustige gebieden en die een trip naar de stad die overigens zeer goed te bezichtigen is met de dubbeldekker bussen met open dak die op of nabij de toeristische hoogtepunten een stopplaats hebben waardoor u de stad eenvoudig kunt verkennen.

CampingQuarteira

CampingQuarteira
Deze camping wordt u aangeboden door Keycamp.nl. Camping Quarteira is een ruim opgezette camping in het hart van de Algarve, gelegen tussen Albufeira ...

LAAGSTE PRIJS: €56.00


CampingGuincho

CampingGuincho
Deze camping wordt u aangeboden door Keycamp.nl. Een mooie camping met heerlijk zwembad in een duingebied met lage pijnbomen...

LAAGSTE PRIJS: €56.00

Affiliate Script